Treasure Island kollektionen

Treasure Island lukker maksimalt op for det grafiske og arkitektoniske udtryk. Bag kollektionen ligger Emquies-Holsteins dybe fascination af samspillet mellem arkitektens landskab og de enkle grafiske linjer, og i det fælles design har de skabt en smykkeserie, der bugner af eksklusivitet og kreativitet.
orange_pil

Trash kollektionen

Bæredygtighed og genanvendelighed er uundgåelige dogmer for det moderne menneske. Det gælder ikke mindst guldsmeden, for hvem alle rester er dyrebare - og brugbare. Med kollektionen Trash tager Hanan Emquies begrebet ”luksusgenbrug” til nye højder.
orange_pil

Chokolade kollektionen

Som navnet antyder, er Chokolade-kollektionen kendetegnet ved et smagfuldt og sanseligt formsprog, der på én gang overrasker og betager alle sanser. Kollektionen byder på ringe, øreringe og halskæder, der er inspireret af det papir, som chokolade er pakket ind i og den glæde og varme, som chokoladen skaber.
orange_pil

2.Kærlighed-1 (Custom)

Kærligheds kollektionen

Kærligheds-kollektionen byder blandt andet på den skulpturelle og enkle ring ”Kærlighedsringen”, der er symbol på det rum af kærlighed, der findes mellem to mennesker. Ringen, der skal bæres på venstre ringfinger, som er ved hjertesiden, former et bukket 8-tal, der både er symbolet på uendelighed og som samtidig danner et cirkulært rum over to fingre, der symboliserer kærlighedsrummet mellem to mennesker.
orange_pil

Flamenco kollektionen

Flamenco-serien refererer med et rytmisk og bølgende formsprog til Hanan Emquies’ fascination af Flamenco. En udsøgt kollektion, der skaber et delikat sammenspil mellem moderne skandinavisk enkelthed og spansk kultur..
orange_pil

choko-blog
Facet kollektion

Facet kollektionen

Denne elegante smykke kollektion er udsprunget af Marilyn er Monroes berømte sang - “Diamonds are a girl’s best friend”. Med denne kollektion har Hanan Emquies arbejdet på en charmerende og humoristisk måde med asymmetriske facetter, der former hele smykket og som funkler og fanger lyset.
orange_pil

Engle kollektionen

”Velsignet af en Engel” kalder Diana Holstein det stiliserede og raffinerede vedhæng, der er udformet som en engel. Et poetisk design, der med et universelt symbol minder os om det guddommelige i mennesket og i livet. Den klassiske, fine engel er en god dåbs- eller konfirmationsgave, som kan følge modtageren hele livet.
orange_pil

Velsignet af en engel kollektion
6.Baby Love-1 (Custom)

Baby Love kollektionen

Med inspiration i historien om bien og blomsten er Baby Love kollektionen født som en hyldest til kærligheden og livet; kærligheden mellem mand og kvinde og kærligheden mellem mor og barn. De naivistiske vedhæng i Baby Love serien er ladet med smukke eviggyldige symboler, der bogstavelig talt giver kærligheden vinger, når to hjerter mødes.
orange_pil

Squeeze kollektionen

Squeeze kollektionen fortæller en poetisk historie om at bryde rammerne og ikke lade sig begrænse. Med den unikke og banebrydende kollektion sprænger Hanan Emquies rammerne for det muliges kunst med håndværk i verdensklasse. En ekspressivt og dog forfinet formsprog, der markerer sig stærkt uden at overdøve det poetiske islæt.
orange_pil

Squeeze kollektion
3-i-én kollektion

3-i-en kollektionen

Hanan Emquies’ baggrund som bygningskonstruktør fornægter sig ikke i denne kollektion, hvor hvert smykke giver oplevelsen af forskellige rum. Designet er enkelt og skulpturelt udført og består af 3 udgaver – hvoraf hver ring har 3 ringstørrelser i sig. De organiske ringe kan på den måde passe på forskellige fingre.
orange_pil

Whole kollektionen

Den bevægende Whole-kollektion er inspireret af Albert Einsteins tanker om, at vi alle er en del af et større hele. Og at vi har et fælles ansvar for hinanden. På poetisk vis opfordrer seriens stilrene og enkle smykker os til at tænke holistisk, fordi vi alle er en del af den samme organisme.
orange_pil

9.Whole-1 (Custom)
10.Helping Hand-1 (Custom)

Helping Hand kollektionen

Vi kan alle have brug for en hjælpende hånd, men viljen og styrken til succes kommer i sidste ende inde fra. Som en håndsrækning til tankens kraft har Diana Holstein skabt Helping Hand – en serie smukke statement ringe i ædelmetal fuld af positiv energi og universel sandhed.
orange_pil

Alliance kollektionen

Alliance kollektionen udfordrer den klassiske og traditionelle udgave af allianceringen. De smukke ringe opstår i en helt ny form, der symboliserer det ypperligste, vi kan opleve: Foreningen og forbundenhed med et andet menneske. I Hanan Emquies´ fortolkning ligger symbolikken i selve formen, hvor diamanterne kan tilføjes med tiden, hvilket er en kolossal styrke i hans design.
orange_pil

Alliance kollektion
12.Simply chic-1 (Custom)

Simply Chich kollektionen

Perler har i århundreder været symbolet på elegance og stil. Med Simply Chic fører Diana Holstein den klassiske perlekæde up to date i et funktionelt design, skabt til tidens behov, men tro mod fortidens formsprog. Ved hjælp af smukke guldlåse kan kollektionens kæder varieres i flere længder og egner sig dermed lige godt til hverdagsgarderoben som til gallafesten, hvor en streng af perler langs den bare ryg fremstår som den ultimative fashion statement.
orange_pil

Mega Chic kollektionen

I forbindelse med perle udstillingen på Rosenborg Slot (Kongelig Pragt – Moderne design 11.feb.-28.maj 2012) valgte Diana Holstein at arbejde med det ultimativt klassiske perlesmykke; det, som ligger i enhver kvindes smykkeskrin – nemlig perlekæden. Ønsket var at løfte kategorien ”perlekæde” ud af det noget støvede mormor-look og skabe en perlekæde, som lever op til nutidens behov for forandring.
orange_pil

13.Mega Chic 623x331-1 (Custom)
14.Perfect Match 623x331-1 (Custom)

Perfect Match kollektionen

Perfect Match er Hanan Emquies’ version af vielsesringen - den perfekte forening af mand og kvinde. Det arkitektoniske design er skabt i vekselvirkningen mellem feminin blødhed og maskuline kanter, og hver enkelt ring kan sættes sammen med flere ringe i serien, så forlovelsesring og vielsesring smelter sammen og bliver til et.
orange_pil